Colibri crokinole
2019. 06. 16.

Megvédte Országos Bajnoki címét a Berzlánovich testvérpár, s ehhez fejben és koncentrációban is oda kellett tenni magukat.

Egy elvesztett legelső meccs után kellett felállni, drámai módon küzdve, hogy  ledolgozzák ponthátrányukat a riválisokkal szemben.

A lebonyolítási rendszer nagyon nem kedvezett nekik, mivel nem adott esélyt egyetlen hibára, kihagyásra sem. Ugyanis még az is súlytotta a testvéreket, hogy a rájátszásba bejutó párok ellen vitték az alapszakasz pontjaikat, így 5 pont hátrányból vágtak neki az utolsó 4 mérkőzésnek.

Jobban szereti mindenki ha a rájátszásban tiszta lappal indulhat, de ez a rendszer most nem ilyen volt.

Sikerült hihetetlen módon ledolgozni a hátrányt, s a  döntő már nem tartogatott akkora izgalmat, a Rimár/Nagy párossal szemben. Ellenük is inkább a rájátszásban játszott 5:3-as mérkőzés.tekinthető izgalmasnak.

Ki kell emelni egész nap,(a döntőben meg különösen) Berzlánovich Attila teljesítményét, aki körülbelül 95% -an lőtt. Elvesztegetett lövése szinte nem is volt. Ilyen teljesítményt páros tét mérkőzésen nem hiszem, hogy látott már valaki. (Tessék megnézni az OB-n készített videókat a http://savariacrokinole.hu oldalon)

Gratulálunk a második helyezett Rimár Zsoltnak és Nagy Péternek, valamint a harmadik helyezett Gelics Attilának és Meggyesi Lászlónak is.
Gratulálunk a legjobb női párosnak is, akik Soós Klára és Salamon Dóra lettek.

Savaria Crokinole
 • Legjobb női páros
  Legjobb női páros
 • Verseny előtti pillanatok
  Verseny előtti pillanatok
 • A győztesek
  A győztesek
 • A legjobb 3 pár
  A legjobb 3 pár
 • Csoportkép
  Csoportkép