Colibri crokinole

Lezajlott a várva várt VII. Országos Crokinole Egyéni Bajnokság. Végig fej-fej mellett haladtak a Berzlánovich testvérek. A final fourba első és második helyezettként futottak be. Itt Attila higgadt formáját mutatva előbb egy bravúros 6-2 -es mérkőzést fordított győzelemmé (9-7) Kádár István ellen. Elmondása szerint nagyon nehéz mérkőzés volt. Utána simán verte már a döntőben Megyesi Lászlót 11-1-re. Krisztián azonban előbb saját óriási hibái folytán kapott ki Lacitól így csak a bronzéremért indulhatott, ott pedig nagyon szoros csatában kapott ki Kádár Istvántól. 

- Savaria Crokinole -

Beszámoló az I. Crokinole világkupáról.

- Colibri Crokinole -

Megvédte Bajnoki címét a Berzlánovich testvérpár, s ehhez fejben és koncentrációban is oda kellett tenni magukat, főleg, hogy egy elvesztett legelső meccs után kellett felállni drámai módon és küzdeni hogy ledolgozzák a hátrányukat.

I. Berzlánovichék

II. Rimár Zsolt / Nagy Péter

III. Megyesi László / Gelics Attila 

- Savaria Crokinole -

A Nagy Gáspár Művelődési Központban fél éves határidővel bárki kipróbálhatja a Colibri Crokinole táblákon a Crokinole játékot.

- Colibri Crokinole -

Sok pöcc, rekordszámú játékos, nagy csaták.

- Játékkunyhó -

A XX. jubileumi MOM. kupa beszámolója.

- Játékkunyhó -

Horváth Ábel I. helyezést ért el a II. Csokonai Crokinole kupán a gyermek korosztályban, melyet a Magyar Crokinole Szövetség szervezett. Ez mellett megnyerte 110 közép találattal a legtöbb 20-as találatot elért gyerek díjat is.

- Játékkunyhó -

Ez volt a második nyilvános CrokinolEsztergom esemény, melyről úgy gondoltuk Erős Norbival, hogy rögtön legyen tétje.

- Játékkunyhó -