Colibri crokinole
2019. 05. 04.

Horváth Ábel I. helyezést ért el a II. Csokonai Crokinole kupán a gyermek korosztályban, melyet a Magyar Crokinole Szövetség szervezett. Ez mellett megnyerte 110 közép találattal a legtöbb 20-as találatot elért gyerek díjat is.

gyk

1. Horváth Ábel
2. Retkes Áron
3. Retkes Ábel
4. Bozóki Laura
5. Retkes Samu

 

A 17 fős mezőnyben Erős Norbi 6., Horváth Zoli 9. lett, valamint utóbbi a legjobb szabadidős versenyző díjat is elnyerte a Játékkunyhó – CrokinolEsztergom játékosa.

Mindenki játszott mindenkivel, így a 16 mérkőzés alatt kialakult sorrendből a legjobb 4 játékos került a Final Fourba. Két esztergomi, Norbi és Zoli rögtön az első fordulóban összekerültek, ahol Zoli ismét nyert Norbi ellen
A továbbiakban Zoli nagyon hullámzó teljesítményt nyújtott, ám az esélyesebbtől elvett 6 pont fájdalmas volt Norbinak, mivel Norbi csupán 4 ponttal maradt le a legjobb 4-be kerüléstől. Figyelve a mérkőzéseket izgalmas döntetlenek születtek pl. Horváth Ábel mind Berzlánovich Krisztián, mind Rimár Zsolt ellen is 4-4-es döntetlent ért el, ők ugye mindketten a legjobb négyesbe kerültek.

A döntő őrületes, fej-fej melletti küzdelem lett Rimár Zsolt és Megyesi László között, elég, ha a következő eredményekre tekintünk: 4-6, 5-7, 7-7, 8-8, 8-10, 10-10, 10-12.

Külön köszönet illeti Osvai Zoltán Istvánt, aki egész nap az adminisztrációs feladatokat látta el.

Kemény, fárasztó nap volt, csupa váratlan helyzettel. Imádjuk ezt a játékot! Mi jól éreztük magunkat a CrokinolEsztergom csapat tagjaiként.

fk

 

II. Csokonai Crokinole Kupa - teljes eredménylista:

1. Megyesi László ????????
2. Rimár Zsolt ????
3. Móczán Balázs ????
4. Berzlánovich Krisztián
5. Kacskovics András
6. Erős Norbert
7. Retkes Attila
8. Nagy Péter
9. Horváth Zoltán
10. Horváth Ábel – Junior I. hely ????
11. Retkes Áron - junior II. ????
12. Poór József
13. Retkes Ábel - junior III. ????
14. Bozóki György
15. Bozóki Laura
16. Retkes Sámuel
17. Rábel Adrienn

e1

e1

e1

e1

e1

 

 

Játékkunyhó